O femeie a fost violată într-un tren, dar nimeni nu a intervenit să o ajute. Totul a fost filmat

Ultima actualizare: 17-10-2021 15:48
tren
Shutterstock

O femeie a fost violată de un necunoscut, într-un tren de navetiști dintr-o suburbie din Philadelphia, în prezența altor călători.

Polițiștii au fost chemați la fața locului în jurul orei 22:00, miercuri, după atacul petrecut în tren. Un angajat a chemat poliția pentru a raporta că „ceva nu era în regulă” cu o femeie, relatează ABC News.

Polițiștii care așteptau la următoarea oprire au găsit-o pe femeie și au arestat un bărbat. Femeia a fost dusă la spital. Oamenii legii au numit-o o „femeie incredibil de puternică", care a furnizat poliției multe informații. Ea nu-și cunoștea atacatorul.

Întregul episod a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini apar și alte persoane în tren, în acel moment, dar nu au făcut nimic pentru o ajuta.

„Au fost mulți oameni, după părerea mea, care ar fi trebuit să intervină; cineva ar fi trebuit să facă ceva. Asta spune multe despre societate; adică cine ar permite ca așa ceva să aibă loc? Deci este îngrijorător”, a spus un polițist implicat în caz.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost acuzat de viol. Acesta figura deja în baza de date a poliției.

Poliția a îndemnat pe oricine care asistă la asemenea tragedii să le semnaleze autorităților.

"Au existat alte persoane în tren care au asistat la acest act oribil și este posibil să fi fost oprit mai devreme dacă un călător ar fi sunat la 911", a transmis poliția.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO