O femeie a fost găsită într-un sac de plastic, cu o funie la gât, în Suceava. Mama și fratele ei ar fi vrut să o omoare

Dată publicare: 19-07-2021 16:08
Dată actualizare: 19-07-2021 21:17


Caz şocant în Suceava. O femeie de 40 ani, cu grave afecţiuni psihice, a fost găsită abandonată într-un sac de gunoi.

Victima era încă în viață când au ajuns polițiștii la ea, dar anchetatorii spun că fusese bătută până la leşin. A fost transportată de urgență la spital, mai ales că era extrem de slăbită: deşi adultă, avea statura unui copil de zece ani. Acum, este în comă la terapie intensivă.

În jurul orei 13, cineva a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia că într-o scară de bloc, a găsit un copil într-o pungă de gunoi.

Victima era, de fapt, o femeie în vârstă de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică: arată ca un copil de zece ani. Era limpede că trecuse printr-un fel de tortură: la gât femeia avea o funie, semn că agresorii i-au dorit sfârşitul. Iar sacul era legat la gură.

Potrivit anchetatorilor, femeia care are gradul I de handicap, locuieşte împreună cu fratele şi cu mama ei, într-un apartament din cartierul Burdujeni.

Mama victimei, o femeie de 62 de ani, este chiar asistentul ei personal încă din anul 2000, când a fost luată în evidenţă cu boala, spun cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Suceava.

Fratele ei, un bărbat de 37 de ani, este şi el luat în evidenţă cu handicap de gradul al doilea.

Din primele date ale investigaţiei, cei doi au bătut-o şi au vrut să scape de ea. Marea şansă a femeii a fost ca un vecin a verificat conţinutul acelui sac de gunoi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru violenţa în familie, dar ancheta ar putea evolua către acuzaţia de tentaivă de omor.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, iar medicii spun că prognosticul în cazul său este rezervat.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO