O femeie a fost sclava sexuala timp de 13 ani, in urma violurilor rezultand 4 copii. Ce a facut rapitorul cu ei

Ultima actualizare: 01-01-2017 02:45
abuzata

O femeie din Anglia, in varsta de 44 de ani, a fost sclava sexuala timp de 13 ani in urma unei rapiri, concepand 4 copii in urma abuzurilor.

Anna Ruston avea 15 ani cand a fost rapita, fiind tinuta captiva intr-un dormitor, iesind afara doar atunci cand era transportata la spital din cauza loviturilor brutale pe care le primea sau atunci cand trebuia sa nasca, conform Mirror

Acesti copii, rezultati in urma violurilor, au fost vanduti de catre agresor.

In timp ce victima se afla in spitalul, barbatul sustinea ca este sotul acesteia, femeia fiind prea speriata sa vorbeasca.
Anna a fost ingrijita de bunica ei, inca de la varsta de 10 ani, dupa ce parintii ei au abandonat-o.

Ea a povestit ca era o adolescenta vulnerabila, iar la vremea aceea, locuia la o prietena de alea mamei e, inainte sa fie rapita de catre Malik, un taximetrist de origine asiatica.

Femeia a spus: “Daca cineva imi oferea afectiune, incercam sa raman langa persoana respectiva. Lui Malik ii pasa de persoana mea. Simteam ca ii pasa de mine. Intr-o zi m-a chemat pe la el, ca sa bem un ceai.”

Dupa aceea a inceput cosmarul vietii ei. Ea isi reaminteste: “Odata politia ne-a vizitat casa de unde tipam, dar Malik i-a convins ca eram bine. Eram mult prea speriata sa fug. De doua ori am incercat sa evadez, dar am fost batuta crunt”.

Din fericire, ea a reusit sa scape cu ajutorul unei femei care a venit in vizita la familia Malik, si se afla in libertate de 16 ani.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO