Fata de 13 ani care a murit cazand din tren ar fi vrut sa fumeze. A deschis usa din cauza mirosului

22-10-2012 07:39


Fata de 13 ani care a murit cazand din tren ar fi ...
Fata de 13 ani care a murit cazand din tren ar fi ...

Soarta a fost crunta in cazul unei fetite de 13 ani, din Capitala. Copila a cazut duminica seara din tren, in timpul mersului, in apropiere de Buftea, si a murit. Se pare ca ar fi deschis usa vagonului si s-a dezechilibrat.

O comisie din partea Inspectoratului scolar a venit azi la scoala fetei, au vorbit cu profesorul si cu parintii si au ajuns la concluzia ca profesorul a plecat cu 29 de elevi, cand maximul admis de regulament e de 20 de elevi la un profesor.

E drept totusi ca alaturi de el in tren se mai aflau inca 2 parinti iar de la Busteni s-au mai urcat inca 2.

Comisia urmeaza sa ii ia la intrebari si pe colegii fetei dar deocamdata ii mai lasa sa isi revina. Abia apoi vor intocmi un dosar si in baza lui Inspectoratul va stabili si eventuale sanctiuni.

Deocamdata profesorul de istorie nu mai are voie sa plece in excursii cu alte grupe de elevi sau alte activitati de genul acesta.

Despre ce s-a intamplat exact acolo, ne putem face o idee din spusele colegilor fetei, ei au povestit ca tanara ar fi vrut sa fumeze si sub pretextul ca merge pana la baie, insotita de o prietena ar fi descis usa vagonului ca sa nu se simta mirosul de fum. Acest gest fiindu-i din pacate fatal.

Intre timp, parintii ei sunt acum la o capela din Bucuresti, unde vin si fostii colegi ai fetei de la scoala nr 75 din Bucuresti sa ii aprinda lumanari. atat de aici la rev

Fata venea din excursie, de la munte, cu mai multi colegi, dar nu se stie daca adolescentii erau insotiti si de profesori.
Politistii fac acum investigatii si incearca sa afle cine avea grija de copii, dar si cum s-a petrecut accidentul.

5 activitati periculoase pe care NU trebuie sa le faci alaturi de copilul tau

Copiii, elevi de la doua scoli din Bucuresti, se intorceau din excursie, de pe Valea Prahovei.

La un moment dat, fata de 13 ani a mers la toaleta, apoi i-a spus unei colege ca se simte rau.

In apropiere de Buftea, chiar intr-o curba, ar fi deschis usa vagonului, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut. Impactul cu pietrele i-a fost fatal.

Inspaimantati, prietenii fetei au dat alarma. Mecanicul trenului nu a oprit garnitura, dar a sunat la 112 si a spus ce s-a intamplat.

In scurt timp, si parintii si sora adolescentei au primit cumplita veste si au suferit un soc. Mama fetei a avut nevoie de atentia medicilor si a ajuns la spital.

In Gara de Nord, trenul a fost asteptat de politistii de la Transporturi Feroviare.

Pentru ca dupa nefericitul eveniment colegii fetei erau cu totii in stare de soc, politistii nu au putut sta de vorba cu ei. Insa, luni dimineata, ei urmeaza sa vina la sediul Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord, pentru a le da detalii anchetatorilor despre cum s-a intamplat totul.

City-break cu micutul de mana. 9 sfaturi pentru o calatorie intr-un oras nou impreuna cu un copil

In urma unor expertize tehnice, Parchetul Buftea va stabili daca usa trenului a fost deschisa de fata sau a fost vorba de o defectiune.

Tags: decese, trenuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO