O educatoare din Iași a încercat să îşi taie venele în mijlocul copiilor

Ultima actualizare: 30-11-2019 11:04
Ambulanta
Pro TV

O educatoare de la o grădiniţă din Iaşi a încercat să se sinucidă în mijlocul copiilor. Ea şi-a înfipt foarfeca în braţ, cu intenţia de a-şi tăia venele. A fost salvată la timp de asistenta medicală a instituţiei, transmite bzi.ro.

Incidentul a avut loc zilele trecute la Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi.

Femeia de 29 de ani a încercat să se sinucidă, invocând presiunile la care ar fi fost supusă.

În urmă cu câteva zile, educatoare a dat în judecată grădinița şi a cerut în instanţă daune materiale de 6.000 de lei, precum și daune morale în valoare de 30.000 de lei. Ea a reclamat că ar fi fost supusă fenomenului de „mobbing” (hărțuire constantă – n.r.).

Femeia a afirmat că este angajată la grădiniță în funcția de administrator de patrimoniu și că, în ultimii cinci-șase ani, ar fi fost hărțuită în mod constant de către directorul unității. Mai mult, ea a afirmat că nu este singura angajată care a sesizat autoritățile competente de existența problemelor respective. Femeia a mai afirmat că, pe fondul de stres continuu, a dobândit și diverse afecțiuni medicale.

La rândul ei, directorul grădiniţei a susţinut că și-a îndeplinit sarcinile în mod ireproșabil și că angajata poate cere ce dorește ea în instanță.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO