O asistentă de 27 de ani a murit la o petrecere. Băuse serios și suferea de o boală ascunsă

Ultima actualizare: 22-10-2020 22:07
luci young
Facebook.com

O asistentă de 27 de ani a murit în brațele iubitului ei, în timpul unei petreceri în aer liber pe care prietenii lor au dat-o în grădină, pentru a respecta măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Lucy s-a simțit rău și a leșinat în brațele prietenului ei, înainte să ajungă paramedicii la locația din Cobham, Surrey. La autopsie, medicii legiști au aflat amănunte surprinzătoare.

Luci Young s-a ridicat în picioare să rostească un toast în cinstea sărbătoritei, dar s-a prăbușit și a fost prinsă de iubitul ei. Acesta a crezut inițial că este beată, dar și-a dat seama rapid că se întâmplase ceva grav, pentru că avea convulsii, relatează cotidianul „The Sun”.

Paramedicii au ajuns în 13 minute, dar nu au mai putut să o resusciteze, arată sursa citată.

Poliția a ajuns la fața locului, descoperind mai multe persoane sub influența alcoolului și „foarte emoționate”.

Medicul legist a descoperit la autopsie cauza morții asistentei de 27 de ani: Lucy făcuse un infarct. Ea avea o cantitate semnificativă de alcool în sânge, iar în momentul decesului, era beată, au precizat medicii.

Dr. Karen Henderson, asistentul medicului legist, a declarat că femeia a murit dintr-o aritmie cardiacă, asociată cu consumul de alcool. Victima nu știa că are o boală a inimii.

„Luci Young a suferit o aritmie cardiacă, asociată cu consum de alcool și steatoză accentuată a ficatului, în timp ce se afla la petrecere”, a spus asistenta medicului legist districtual.

Prietenii săi au descris-o ca fiind „o persoană minunată”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO