O americancă, acuzată de o crimă pasională, riscă pedeapsa cu moartea

Dată publicare: 05-10-2017 16:39
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Arest

Procurorii din Florida cer pedeapsa cu moartea în cazul unei femei, care a fost acuzată că s-a îmbrăcat în anul 1990 în costum de clovn, după care a împușcat mortal soția unui bărbat cu care după aceea s-a căsătorit.

Procurorul din Palm Beach, Dave Aronberg, a declarat că pedeapsa cu moartea este sentința adecvată pentru Sheila Keen Warren, în vârstă de 54 de ani. Femeia a fost extrădată marți de la Abingdon, Virginia, unde a trăit cu soțul ei, Michael Warren, notează AP.

Avocatul apărării, Richard Lubin, a declarat reporterilor că Sheila Warren "neagă vehement" că a fi ucis-o pe Marleen Warren și pledează nevinovată. Ea a fost arestată săptămâna trecută după ce juriul a emis un act în urma căruia a fost acuzată de crimă de gradul întâi. În baza noilor teste ADN, anchetatorii susțin că s-a dispus arestarea acesteia.

Bărbatul pentru care s-ar fi comis crima, Michael Warren, în vârstă de 65 de ani, nu a fost acuzat însă anchetatorii nu l-au exclus de pe lista suspecților în acest caz. Acesta împreună cu Sheila Warren s-au căsătorit în anul 2002.

Marlene Warren a fost ucisă în luna mai 1990 de către o persoană îmbrăcată într-un costum de clovn. Aceasta s-a apropiat de victima sa căreia i-a înmânat garoafe și două baloane. Fiul femeii a fost martorul momentului în care mama sa a fost ucisă. Imediat după ce femeia a primit darurile clovnului, a împușcat-o frontal și a fugit. Marlene a decedat două zile mai târziu.

Detectivii au identifficat-o pe victimă, însă în lipsa unui test ADN nu aveau suficiente dovezi.

Martorii le-au declarat anchetatorilor că în anul 1900 Keen și Michael aveau o aventură, însă amândoi au negat acest lucru. În plus, angajații magazinului de costume, susțin că la puțin timp înainte de crimă femeia a venit și a cumpărat un costum de clovn.

Mașina, cu care se bănuiește că ucigașul a fugit, a fost găsită abandonată.

Apropiații familiei susțin că Marlene Warren, care a murit la 40 de ani, aflase de aventura soțului său și își propusese să-l părăsească. Singurul inconvenient consta în faptul că majoritatea bunurilor deținute erau trecute pe numele victimei.

Sursa: AP


VIDEO PROTVPLUS.RO