O adolescenta din SUA este acuzata de uciderea violenta a unui sofer Uber. Sora victimei: "Nu merita aceasta soarta"

Dată publicare: 01-06-2017 20:23
Dată actualizare: 04-06-2017 01:20


Adolescenta de 16 ani acuzata de crima

O adolescenta este acuzata de moartea unui sofer Uber.

Eliza Wasni, in varsta de 16 ani, a pretins ca a furat o maceta dintr-un magazin din Chicago si s-a urcat in masina unui sofer Uber, pe numele sau Grant Nelson. Adolescenta i-a cerut sa demareze imediat si parea foarte grabita.

In timp ce barbatul conducea, adolescenta s-a napustit asupra sa cu un cutit.

Barbatul, in ciuda faptului ca se afla in stare de soc si grav ranit, a reusit sa deschisa portiera si sa sara din masina. Odata scapat din mainile adolescentei, barbatul a alergat in directia unor blocuri si a cerut ajutorul locatarilor.

Barbatul le-a marturisit politistilor ca este sofer Uber si ca adolescenta i-a furat masina.

Nu a trecut mult timp pana cand politistii au gasit-o pe adolescenta in varsta de 16 ani. Tanara se ascundea dupa o cladire, dupa ce s-a izbit cu masina intr-un panou din autostrada si a fugit de la locul accidentului. Intrebata de politisti de ce are tricoul plin de sange, tanara a refuzat sa raspunda.

Nelson a murit, la cateva ore de la incident, intr-un spital din zona.

"Avem inimile frante de pierderea partenerului nostru. Sincera noastra simpatie si rugaciunile noastre se indreapta catre familie si catre cei care l-au iubit si sunt nevoiti sa treaca prin aceste momente cumplit de grele", sustin reprezentantii Uber printr-o comunicat.

"El nu era o persoana razbunatoare. Nu era o persoana cruda si nu merita aceasta soarta", sustine sora sa Alex.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO