O adolescenta de 15 ani din Maramures a fost gasita moarta, in spatele unei policlinici. Principalul suspect, fostul ei iubit

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13

Caz socant in judetul Maramures, in localitatea Baia Sprie. O adolescenta de 15 ani a fost gasita fara viata in spatele policlinicii din oras, iar politistii cred ca a fost victima unui crime.

Fata a plecat vineri dupa amiaza cu niste prietene la patinoar, si nu s-a mai intors. Vineri seara, o camera de supraveghere a filmat cel mai probabil ultimele minute din viata ei. Era singura si mai avea doar 200 de metri pana acasa. Anchetatorii l-au retinut pe fostul ei iubit, care este si principalul suspect.

Dupa ce a iesit din raza camerelor de supraveghere, nimeni nu mai stie ce s-a intamplat cu Paula, adolescenta de 15 ani. Parintii au sunat-o toata noaptea si au cautat-o, insa fara niciun rezultat. Dimineata au anuntat disperati politia. In jurul orei 11 si 30 de minute, un localnic i-a anuntat pe anchetatori ca a gasit, in spatele policlinicii din Baia Sprie, trupul unei fete.

Localnic: "O fata de 15 ani, am vazut-o moarta acolo. O omorat-o cineva, dar nu pot sa stiu sigur cine. Fata frumoasa, bruneta, dar nu stiu cine o omorat-o."

Politistii au stabilit ca, dupa ce a fost la patinoar, tanara a coborat in cea mai apropiata statie de locuinta ei. Ultimii pasi au fost filmati. Cateva minute mai tarziu era moarta.

Comisar sef Ioan Orzac, Politia Baia Sprie: "Am fost sesizati despre disparitia unei fete minore. In urma investigatiilor efectuate si a cautarilor, minora a fost gasita decedata, pe Aleea Minerilor, in spatele fostei policlinici. In cauza se efectueaza cercetari si in urma efectuarii necropsiei se va stabili cauza decesului."

Surse din ancheta spun ca, dupa ce a coborat din autobuz, Paula s-ar fi intalnit cu fostul ei iubit in varsta de 17 ani. Din motive inca necunoscute, baiatul ar fi ademenit-o in curtea policlinicii din Baia Sprie, care se afla in reabilitare. Acolo se presupune ca s-au certat iar el ar fi strangulat-o. Oamenii din mica localitate sunt in stare de soc.

Localnic: "O nenorocire, o tragedie. Au venit din Baia Mare cu autobuzul, impreuna. 15 ani, o fata extraordinara. Pacat. Erau dintr-o familie foarte buna."

Deocamdata, desi merg pe varianta unei crime, politistii nu se pot pronunta pana la venirea raportului medico-legal. Fostul iubit care este suspect principal neaga orice implicare in acest caz infiorator.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO