O adolescentă dată dispărută a fost găsită după o zi, bătută și abandonată pe câmp

Ultima actualizare: 06-10-2019 14:36
masina politie

O fată de 16 ani din comuna Cojocna care a fost dată dispărută, a fost găsită, sâmbătă, bătută și abandonată într-un lan de porumb.

Adolescenta a fost dată dispărută vineri, după ce a plecat de la școală din Cluj-Napoca și nu a mai ajuns acasă. Telefonul ei a fost închis și tânăra nu a mai putut fi contactată.

Poliția a reușit să o găsească sâmbătă, în jurul orei 13, abandonată într-un lan de porumb. Aceasta era în stare de inconștiență, bătută crunt și în hiopotermie, scrie Știri de Cluj.

"Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp", transmite Poliția Cluj.

Polițiștii precizează că tânăra refuză să coopereze, lucru care îngreunează ancheta.

"În prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresată", au mai transmis polițiștii clujeni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO