Nunta la care nu vrea sa participe nimeni. Ce s-a intamplat cu fostii parteneri ai celor doi miri

01-02-2012 10:32

criminali

Un canibal criminal si o vampira adoratoare a Satanei formeaza cel mai diabolic cuplu din lume, iar marti cei doi s-au logodit.

Mancatorul de carne de om Isakin Jonsson si Michelle Gustafsson, care iubeste sa bea sange de om, sunt internati intr-un ospiciu.

Vor sa se casatoreasca, dupa ce Jonsson, 33 de ani, i-a cerut lui Gustafsson, 23 de ani, sa-si uneasca destinele, iar ea a acceptat fara rezerve, chiar daca stie ce soarta a avut fosta lui partenera.

Canibalul i-a taiat gatul fostei lui iubite, Helle Christensen, si a mancat bucati din corpul ei, iar femeia-vampir l-a injunghiat mortal pe Daniel Stenman, fostul ei partener, dupa care i-a baut sangele.

Isakin Jonsson si Michelle Gustafsson sunt detinuti intr-o unitate psihiatrica de maxima securitate din Suedia, tara lor natala.

Marti, Isakin Jonsson a telefonat la tabloidul britanic The Sun si a cerut bani pentru a da detalii despre ciudata reuniune. El a spus: “O iubesc nespus pe Michelle, nu am mai intalnit pe nimeni ca ea si vrem sa avem impreuna o viata curata si sa nu mai facem nimanui probleme”.

Cand editorul de la The Sun a spus ca nu va da niciodata bani cuiva care a comis asemenea atrocitati, Jonsson a spus: “Convorbirea noastra se termina daca nu aveti bani pentru mine”, dupa care a inchis telefonul.

“Negocierea” a fost posibila datorita sistemului judiciar liberal din Suedia. In ospiciul in care sunt inchisi, cei doi au acces la telefoane si alte mijloace de comunicare cu exteriorul, dar si la alte privilegii.

Cuplul nu va fi eliberat prea curand din ospiciu, iar autoritatile inca nu au comunicat daca le va permite celor doi sa se casatoreasca.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO