"Nu ne-am dat seama ca e si o masina la mijloc". Cumplitul accident din care o femeie a scapat cu viata

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00
Politie Marea Britanie

O femeie din Marea Britanie a supravietuit in mod miraculos dupa ce masina ei a fost strivita intre doua camioane. Martorii teribilului accident de circulatie spun ca nici macar nu si-au dat seama ca in accident era implicata si o masina.

Groaznicul accident s-a imtamplat in Colchester, Essex, atunci cand un Volkswagen Golf a fost strivit intre doi mastodonti de cateva tone fiecare.

Femeia, in varsta de 27 de ani, a fost transportata de urgenta la Spitalul Royal din Londra, iar medicii spun ca ranile pe care le-a suferit nu ii pun viata in pericol.

"Este foarte putin probabil sa scapi cu viata dintr-un accident ca acesta. Daca victimele supravietuiesc, ne asteptam sa fie grav ranite", a spus unul dintre politistii care au mers la fata locului.

"Am chemat politia, insa nu ne-am dat seama ca exista si o masina la mijloc decat in momentul in care ne-am uitat cu atentie. Masina era complet distrusa - am crezut ca soferul este mort", a spus unul dintre martorii cumplitului accident.

Soferul camionului vinovat de producerea accidentului a fost arestat. Acesta este banuit ca era sub influenta drogurilor si a substantelor alcoolice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO