Nenorocire în familia unui tânăr din Prahova. Băiatul şi-a găsit sfârşitul spulberat de tren

Ultima actualizare: 25-05-2020 17:56

În Prahova, un băiat de numai 18 ani, elev silitor, şi-a găsit sfârşitul după ce a fost spulberat de tren.

Moartea adolescentului rămâne învăluită în mister. Nu se ştie dacă a fost victima unui accident sau dacă a vrut să îşi pună capăt zilelor. Cunoscuţii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică nenorocirea.

Tânărul era singur la părinţi şi studia la Colegiul Pedagogic Regina Maria, din Ploieşti. Profesorii şi colegii spun că era un băiat săritor şi se implica în activităţile şcolii. Nu a lăsat vreodată să se înțeleagă că l-ar apasă ceva pe suflet.

Lucia Ionescu, Director Colegiul Naţional Padagogic Ploiești: "Elevul nu ne-a creat probleme, era un elev chiar responsabil aş putea spune, liniştit, nu avea situaţii deosebită la învăţătură, în sensul că nu avea probleme de corigenta, absente nu avea. Nu a cerut ajutor nimănui, participa la activităţile on-line".

Duminica seară, băiatul a plecat de acasă fără să spună unde se duce. Cel mai probabil, a ajuns, pe jos, între localităţile Buda şi Floreşti, la câţiva kilometri de Ploieşti.

Mecanicul locomotivei le-a povestit anchetatorilor că a reuşit să îl zărească pe tânăr abía în ultimul moment. A încercat să frâneze cât a putut, însă din păcate nu a mai reuşit să evite impactul. A sunat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat echipajele de descarcerare, ambulanţa şi poliţie. Din păcate, ajunşi aici salvatorii nu au mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul.

Ruxandra Radulescu, SAJ Prahova: "La locului solicitării am găsit un tânăr de 18 ani, de fel din Ploieşti, care present leziuni grave la nivelul craniului, leziuni incompatibile cu supravieţuirea".

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îi audiază pe apropiaţii tânărului - caută un fir care să-i ducă spre rezolvarea misterului. Adolescentul nu a lăsat bilet de adio. Nu există nici măcar o urmă care să dea de înțeles că ar fi fost un gest necugetat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO