Motivul pentru care o femeie de 77 de ani s-a căsătorit cu ea însăși: „Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna” | VIDEO

batrana
Getty

O femeie în vârstă de 77 de ani s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie care a avut loc la azilul de bătrâni în care locuiește.

 

Dorothy „Dottie” Fideli trăiește în Ohio, este mama a trei copii și spune că a fost visul ei dintotdeauna să se căsătorească cu ea însăși.

Nunta a avut loc pe 13 mai, la căminul pentru persoane vârstnice în care locuiește. Ceremonia, care a fost una restrânsă, a fost oficiată chiar de managerul azilului.

Este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna. Am vrut să mă căsătoresc și să am o viață fericită, dar lucrurile nu au mers așa, iar acum am o a doua șansă", a declarat ea pentru WLWT

Ea spune că a auzit la un talk-show de o femeie care s-a căsătorit cu ea însăși și i s-a părut un prilej pentru a-și amuza colegii din azil.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

„Fac unele lucruri nebunești pe aici doar pentru a-i face pe oameni să râdă. Când îi văd pe toți deprimați, mă duc să îmi pun una dintre ținutele mele, mă îmbrac și vin jos, iar ei zâmbesc", a spus Fideli.

Managerul proprietății în care locuiește Dottie Fideli spune despre aceasta că este o femeie „incredibilă și plină de viață”.

Fiica bătrânicii a fost cea care și-a ajutat mama să planifice ziua cea mare: i-a cumpărat rochia de mireasă, florile și s-a ocupat de meniurile de nuntă.

Mireasa a purtat o rochie albă cu mâneci lungi transparente decorate cu detalii florale, o centură argintie și un voal cu bentiță. Ea spune că a buchetul miresei, format din crini albi, reprezintă o metaforă pentru cultivarea iubirii de sine.

„Toată lumea se uită la crin de afară. Își trăiesc viața și cred că sunt fericiți și că totul va fi minunat, dar nu iau în considerare că interiorul, unde se află micile petale, este ceea ce este, de fapt, important", a spus Fideli pentru TODAY.

În ziua nunții, femeia era la fel de emoționată ca oricare mireasă.

„Am avut emoții, dar apoi am fost foarte fericită", a spus ea.

Femeia este, teoretic, la a doua căsătorie. Ea a divorțat în anul 1974, după nouă ani de căsnicie.

De data asta a decis să se căsătorească cu ea însăși „din dragoste”.

„Dragostea este cel mai important lucru din această lume, iar dacă îl iubești pe Dumnezeu și te iubești pe tine însuți, această lume va fi un `câmp de trandafiri`", a declarat femeia.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit ars de viu după ce a făcut ceva strict interzis
Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit ars de viu după ce a făcut ceva strict interzis

Un bărbat de 63 de ani din județul Bistrița-Năsăud a ars de viu după ce a făcut o greșeală pe câmp: a aprins focul pentru a curăța terenul de ierburile uscate, dar s-a trezit înconjurat de flăcări.  

O fată cu handicap din Vaslui a fost violată de tatăl ei. Mama încearcă să-i găsească scuze soțului, deși a recunoscut fapta
O fată cu handicap din Vaslui a fost violată de tatăl ei. Mama încearcă să-i găsească scuze soțului, deși a recunoscut fapta

Destin îngrozitor pentru o tânără din județul Vaslui, care a fost violată de tatăl ei. Fata de 20 de ani, care are un anume grad de handicap, crescuse într-o familie de asistenți maternali, dar se întorsese de câteva luni în familia naturală.

Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei

Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii violate de iubitul ei, dar și de prietenul acestuia, într-o comună din Alba. Anchetatorii au stabilit că suspecții au amenințat-o cu moartea, au lovit-o cu pumnii și au batjocorit-o!

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.