Motivul pentru care medicii au refuzat sa ii scoata implantul mamar. Cum arata sanii acestei femei. Imaginile sunt socante

27-06-2015 14:54


Dee

Dee locuieste in Statele Unite si a acceptat sa apara in reality show-ul "Botched" pentru a atrage atentia tuturor femeilor care isi fac implanturi mamare.

Femeie si-a facut implant cu solutie salina in sani, bustul ei ajungand sa cantareasca 13 kilograme. Din nefericire, insa, implantul s-a spart, iar viata ei este acum in pericol.

Multi dintre medicii esteticieni au refuzat sa o ajute de teama ca nu cumva sa le moara pe masa de operatie. Doctorii Paul Nassif si Terry Dubrow au acceptat sa o consulte si sa vada despre ce e vorba.

"Este cel mai dificil caz din intreaga mea cariera. Este aproape imposibil de rezolvat", a declarat unul dintre medici.

Imaginile cu bustul femeii sunt greu de privit. Solutia a intrat in tesut cauzand puternica inflamatie de la nivelul sanului stang.

"Am fost la multi medici si mi-au spus ca pur si simplu nu au cum sa ma ajute. Stiu ca daca nu fac ceva curand viata mea e in pericol", spune Dee.

"Este o adevarata nebunie. Nu inteleg cum un medic a putut sa ii faca un implant atat de mare. Este de trei ori mai mare decat ar fi normal. Corpul uman nu poate sa suporte o cantitate atat de mare de solutie salina", a mai spus unul dintre medicii care se ocupa de Dee.

"Sunt dispusa sa imi risc viata ca sa scap de ei si de durerea ingrozitoare", a mai spus Dee.

"Nu am puterea sa o refuz. Nu poti sa lasi o femeie sa se chinuie in halul asta. In timp ar putea aparea cancerul. Trebuie ajutata", a mai spus doctorul.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO