Poveste șocantă în Zalău. Motivul pentru care o adolescentă de 16 ani a fost violată

Dată publicare: 26-09-2019 17:52
Dată actualizare: 27-09-2019 10:56


Poveste halucinantă în Zalău. O fată de 16 ani a fost bătută, umilită şi violată, iar suspectul principal este un tânăr de 19 ani, ajutat de o adolescentă care ar fi pus totul la cale, din răzbunare, la ideea unei alte fete.

Până se vor lămuri toate acuzaţiile, doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Surse din anchetă spun că o adolescentă, furioasă că iubitul a părăsit-o pentru fata de 16 ani, ar fi plănuit scenariul diabolic.

A atras-o la periferia Zalăului seara, acolo unde băiatul de 19 ani şi prietena acestuia au bătut-o pe adolescentă, spun procurorii, apoi tânărul a violat-o.

Au lăsat-o să plece apoi spre acasă, aproape dezbrăcată. În stare de şoc, fata a zărit un echipaj de poliţie aflat în patrulare, le-a făcut semn agenţilor să oprească şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat.

După numai 15 minute, suspecţii au fiost prinşi chiar în locul unde victima susţinea că a fost agresată şi abuzată sexual. Magistraţii vor decide joi dacă cei doi vor fi arestaţi preventiv - pentru viol, loviri şi alte violențe.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO