Motivul ingrozitor pentru care aceasta femeia a suferit de migrene timp de 9 luni. Ce au extras medicii din creierul ei

Ultima actualizare: 20-09-2015 07:02
femeie dureri de cap

Timp de 9 luni, Yadira Rostro s-a luptat cu migrene puternice si avea dureri ingrozitoare de cap. Femeie s-a speriat cand a aflat motivul pentru care suferea.

Femeia de 31 de ani a inceput sa simta dureri ingrozitoare de cap, asa ca a decis sa se duca la medic sa afle despre ce e vorba. Insa, descoperirea facuta a cutremurat-o.

Migrenele ingrozitoare se datorau unui parazit, care ii crestea in creier. Doctorii au descoperit o tenie, care ii afecta creierul si au scos-o imediat. Femeie ar fi luat parazitul intr-o vacanta petrecuta in Mexic, in urma cu doi ani.

Acesti paraziti sunt des intalniti in mancarea contaminata cu fecale, dar majoritate oamenilor scapa de ei in cateva zile. Insa, daca ajunge in sistemul circulator, pot ajunge cu usurinta si la creier.

Yadira a fost operata la un spital din Dallas, si, cu permisiunea ei, doctorii i-au extras parazitul. "Larvele aratau ca niste oua mici, depuse. In interior, am descoperit un parazit, o tenie" au spus doctorii pentru Mirror.

Femeia se afla acum in afara oricarui pericol si face tratament de recuperare, insa este traumatizata de experienta neplacuta prin care a trecut.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO