Motivul crimei de la sala de fitness din Capitală. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare: 20-01-2021 21:12

Apar detalii șocante din dosarul crimei de marți seară, din Capitală, unde un individ de 20 de ani l-a înjunghiat pe altul de 19 ani în fața unei săli de sport.

Agresorul le-a declarat anchetatorilor că s-a înfuriat pentru că victima l-a umilit pe Facebook. Și-a recunoscut fapta, însă a susținut că nu a realizat ce face. El a fost arestat pentru 30 de zile.

În faţa camerelor de filmat, agresorul a refuzat să-şi motiveze gestul abominabil, dar a vorbit la audieri.

Conform unor surse apropiate anchetei, a declarat că totul a pornit de la bătaia dintre el şi victimăa de 19 ani, în timp ce se aflau în sala de fitness.

Se întâmpla sâmbătă, iar camerele de supraveghere au surprins conflictul. Imaginile arată ca tânărul care avea să-şi piardă viaţa, cel cu glugă pe cap, a câştigat confruntarea.

Ar fi ajuns să se ia la bătaie şi să fie nevoie de intervenţia celorlalţi, după un schimb de replici iniţiat de agresor.

Tot el le-a declarat poliţiştilor ca după acest conflict s-au împăcat, dar că victima ar fi postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care anunţa că el a fost mai puternic şi şi-a învins adversarul.


Foto: Victima

Mesajul l-a înfuriat pe agresor, care i-a cerut explicaţii marți, când s-au întâlnit din nou la sală. Pentru că a fost ignorat, a decis să se răzbune.

A susţinut însă că nu a realizat că rana va fi atât de gravă încât să-i curme viaţa.

Martorii au surprins momentul imediat următor, când strada s-a umplut de poliţişti şi medici care încercau să îl salveze pe tânărul de doar 19 ani. Nu au reuşit.

Agresorul a fost prins în scurt timp de poliţiştii de la Secţia 11, la mică distanță de locul crimei. Avea încă asupra sa arma pătată de sânge.

Cei doi se cunoşteau din liceu. Victima era clasa a 12-a şi locuia cu unchiul şi bunica sa. Mama băiatului se va întoarce pentru înmormântare din Franţa, acolo unde muncea de un an şi jumătate.

Agresorul este acuzat de omor şi poate rămâne după gratii până la 20 de ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO