Momentul tulburator in care o femeie a descoperit ca bunicul este de fapt tatal ei. Socul trait a imbolnavit-o

Ultima actualizare: 24-09-2015 07:07
jodi

O femeie din Australia a aflat de la propria mama ca a fost conceputa dupa ce tatal ei a violat-o sub amenintarea unei arme. Dezvaluirile au imbolnavit-o la propriu pe femeie, relateaza Daily Mail.

Jodi Cahill, in varsta de 38 de ani, a marturisit pentru presa din Australia ca in urma cu patru ani a primit cateva scrisori de la mama ei, ce aveau sa-i schimbe complet viata.

Cea care i-a dat viata i-a povestit cum a fost violata de tatal ei, bunicul lui Jodi, sub amenintarea unei arme.

Scrisorile relatau ani la rand de abuz sexual. Vestea a lovit-o atat de puternic pe Jodi incat femeia s-a imbolnavit de anorexie. Dezgustul pe care l-a simtit atunci cand a aflat ca tatal ei este de fapt bunicul ei, a facut-o sa nu-si mai doreasca sa manance. Australianca a ajuns astfel sa cantareasca aproape 34 de kg.

"In noaptea in care am aflat totul am fost atat de socata si dezgustata incat am incercat sa ma arunc de pe un pod", a povestit Jodi adaugand ca a inteles de ce mama ei a urat-o practic pe durata copilariei ei.

Intr-un final, Jodi a reusit sa invinga anorexia si si-a povestit drama pentru a-i ajuta pe ceilalti care se afla in situatia ei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO