Momentul tragic in care doi pompieri sunt aruncati spre moarte de o explozie, de la etajul 13. VIDEO

Ultima actualizare: 05-05-2014 07:00
incendiu China

Doi pompieri au fost aruncati de la balconul unui apartament situat la etajul 13, in urma unei explozii, si au cazut spre moarte tinandu-se de mana. Momentul socant a fost filmat cu telefonul mobil de catre un martor.

Qian Lingyun, 23 de ani, si Liu Jie, 20 de ani, incercau sa stinga un incendiu izbucnit, in data de 1 mai, intr-un bloc de apartamente din Shanghai cand s-a intamplat tragedia, relateaza Daily Mail.

Potrivit martorilor, se pare ca Liu a cazut primul de la balcon, iar Qian i-a intins mana ca sa il salveze. Insa greutatea acestuia s-a dovedit a fi prea mare, iar cei doi au cazut pe trotuar tinandu-se de mana.

Purtatorul de cuvant al Brigazii de Pompieri, Jian Ku, a spus: "Pompierii au grija unul de celalalt tot timpul. Aceasta tragedie arata cat de stransa este legatura intre colegi. Se pazesc unul pe celalalt in timpul vietii si sunt inseparabili in fata mortii".

Incendiul a izbucnit in bucataria unui apartament si s-a extins rapid pe toata suprafata proprietatii, amenintand si restul blocului. Potrivit pompierilor, proprietarul apartamentului avea foarte multe echipamente electrice in functiune, iar cauza incendiului ar putea fi un scurt circuit.

Qian si Liu au fost angajati la Brigada de Pompieri in decembrie 2012. Momentul in care cei doi au fost aruncati de explozie spre moarte a fost filmat cu telefonul mobil de un trecator, Ken Lo.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO