Momentul infiorator in care doi pietoni din Suceava sunt spulberati pe trecere de un sofer care nici macar nu franeaza. VIDEO

Ultima actualizare: 24-07-2014 07:10

Doi pietoni au fost spulberati pe o trecere din orasul Suceava, desi era dreptul lor sa traverseze strada in siguranta. Una dintre victime, un copilas de 5 ani, a murit din cauza ranilor. Cealalta, o tanara de 23 de ani, a supravietuit.

Va avertizam imaginile va pot afecta emotional.

In secventa suprinsa de o camera de supraveghere se vede cum soferul nici macar nu a franat. Le-ar fi spus politistilor ca s-a aplecat sa-si ia telefonul.

Tanara de 23 de ani ii era verisoara si bona baietelului de 5 ani. Se intorceau acasa de la plimbare si mai aveau cativa metri pana la blocul in care locuiau. Fata spune ca s-a asigurat si nu venea niciun autoturism cand a inceput sa traverseze strada.

Cand au ajuns la mijlocul trecerii de pietoni, au fost spulberati de o masina. Desi avea vizibilitate, soferul nu a franat deloc si pur si simplu i-a luat pe capota.

Din pacate, baietelul, singurul copil al familiei, a suferit rani foarte grave si a murit pe loc. Medicii au facut tot posbilul si l-au resuscitat minute in sir, insa in zadar. Fata, desi a suferit multiple rani, este in afara oricarui pericol.

La aceasta ora, soferul este inca audiat de politisti. Barbatul ar fi spus ca nu i-a vazut pe cei doi, pentru ca se aplecase dupa telefonul mobil. Acum, este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO