Momentul in care un barbat este impuscat de 5 ori de politisti. Familia victimei a facut imaginile publice. VIDEO

18-03-2015 10:46


Jason

Familia unui barbat, ucis de doi agenti de politie, a decis sa faca publice imaginile cu momentul tragediei. Jason, care suferea de schizofrenie, a fost impuscat de 5 ori de politisti in fata propriei case.

Incidentul s-a petrecut in 2014, insa abia acum parintii au facut publice imaginile. Mama barbatului a chemat politia pentru ca Jason avea o criza, iar ea nu putea sa il linisteasca.

In momentul in care agentii au ajuns la usa si femeia le-a deschis, in prag a aparut si fiul ei, care avea in mana o surubelnita. Politistii i-au spus sa nu se miste, insa in clipa in care Jason a facut un pas inainte, cei doi au deschis focul. Au tras chiar si cand barbatul bolnav s-a prabusit.

In imagini se aud strigatele disperate ale mamei: "Imi omorati copilul".

Familia i-a dat in judecata pe cei doi agenti, insa purtatorul de cuvant al politiei a declarat ca politistii am actionat in legitima aparare.

"A fost cel mai tragic moment din viata mea. Priveam cum copilul imi este ucis si nu puteam face nimic. Era un tanar cu probleme psihice, nu asa se reactioneaza in astfel de cazuri", a declarat mama lui Jason.

Pana la inceperea procesului, cei doi oficeri isi fac in continuare datoria. Ei nu au fost suspendati.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,

VIDEO PROTVPLUS.RO