Momentul în care suspecta de crimă încearcă să-și arunce prima victimă în fața metroului. VIDEO

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 13 Decembrie 2017 21:38
Categorie: Şocant

Cu câteva ore înainte ca o tânără de 25 de ani să își piardă viața, după ce o femeie a împins-o pe șine, la metrou, o altă tânără a reușit să scape din calea agresoarei.

Primul incident a avut loc în stația de metrou Costin Georgian, cu mai multe ore înainte ca tânăra de 25 de ani să își piardă viața. Din imagini se poate vedea cum Magdalena Șerban, femeia care miercuri seara a fost reținută pentru 30 de zile, o împinge pe o tânără, însă aceasta reușește să riposteze și să fugă din calea ei. Câteva secunde mai târziu, metroul ajunge în stație.

Poliția preciza, marți seara, că tânăra a raportat la poliție incidentul în jurul orei 20.00, când a avut loc și tragedia din stația Dristor.

„Din datele existente la acest moment, rezultă că persoana în cauză ar fi împins pur şi simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de staţie. Nu reiese că ar fi fost implicate într-un conflict. Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Miercuri, Magdalena Șerban a fost reținută pentru 30 de zile și este cercetată pentru omor, dar și pentru tentativă de omor.

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au dispus o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă femeia are discernământ. Până atunci însă va rămâne, cel mai probabil, în spatele gratiilor.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe călători să nu se apropie de marginea peronului în staţia de metrou şi să fie în permanenţă atenţi la persoanele din jur.

Peste 4.700 de persoane au semnat o petiție adresată Primăriei Capitalei și companiei Metrorex, pentru luarea de măsuri care să prevină cazuri de suicid sau accidente la metrou, după ce o tânără a fost ucisă marți.


 

Peste 11.600 de persoane cer Primăriei Capitalei să ia măsuri pentru protejarea călătorilor, după crima de la metrou
Peste 11.600 de persoane cer Primăriei Capitalei să ia măsuri pentru protejarea călătorilor, după crima de la metrou
VIDEO PROTVPLUS.RO
crimă Călărași
Triplă crimă în Călărași: doi soți și fiica lor. Legătura suspectului de 17 ani cu victimele
Momentul în care o femeie este „înghițită” de asfalt. VIDEO
Prima declaraţie a tânărului care a intrat cu maşina în oameni, în Brăila. Ce explicaţie a dat
Un individ din Bistriţa, proprietarul unui câine de luptă, a filmat momentul îi aruncă animalului un maidanez drept prada
Scandal în cimitir. O femeie s-a trezit cu un WC construit deasupra mormântului tatălui său
Bătrână violată de un bărbat care venea de la cârciumă. "Tanti, dă drumu' la uşă"
Pisica
A murit după ce l-a mușcat o pisică, în timpul vacanței în Maroc
Un bebeluș a murit, după ce a fost violat de soțul bonei sale. Unde se afla mama fetiței
Bărbat ameninţat cu poze compromiţătoare cu fetiţa sa, din cauza unei restanţe la un credit de 300 $
Descoperire șocantă într-un cămin de alimentare cu apă. Cum a fost găsit un bărbat
Un șofer începător a spulberat 4 oameni pe trecere, la Constanța. Un tânăr a murit, o femeie e în comă
Momentul în care tânărul recidivist din Brăila lovește în plin doi oameni cu mașina, filmat de camere. VIDEO