Momentul în care o profesoară târăște un băiețel cu autism: „Vrei să mergi?”

Dată publicare: 08-01-2019 21:57
Dată actualizare: 08-01-2019 22:22


O profesoară de la o școală primară din orașul american Kentucky a fost concediată, după ce a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în timp ce târăște un băiețel de 9 ani, diagnosticat cu autism.

 Trina Abrams, profesoară la școala primară Wurtland, a fost surprinsă în imaginile de pe camerele de supraveghere în timp ce târăște un copil de 9 ani pe un hol. Incidentul a avut loc în luna octombrie, însă ea a fost concediată abia luni, după ce mama copilului a postat imaginile pe Facebook.

Potrivit acesteia, fiul ei fost diagnosticat cu autism, stres post-traumatic, anxietate și depresie. Astfel, ea a acuzat-o pe profesoară că i-a rănit fiul și că s-a purtat cu el atât de violent că i-a distrus inclusiv încălțămintea pe care o purta în momentul incidentului, scrie Daily Mail.

La scurt timp, medicii au confirmat că băiețelul își luxase încheietura și s-a ales cu vânătăi din cauza incidentului.

„Trina Abrams mi-a apucat fiul cu forța de încheietură și i-a dat-o peste cap când avea o criză (uneori are astfel de episoade, din cauza diagnosticului”, a povestit Angela Nelson.

Potrivit acesteia, copilul era furios pentru că profesoara nu i-a permis să ia o pauză. De aceea, s-a enervat și l-a împins înapoi pe scaunul său, după care l-a apucat de un braț și l-a scos cu forța din clasă.

„Vrei să mergi?”, l-a întrebat ea.

„Nu”, i-a răspuns băiatul.

Profesoara țipă la el să se ridice, dar copilul pare incapabil să facă asta.

„Profesoara susține că voia să prevină posibilitatea ca el să se rănească singur, dar nu asta reiese din filmuleț. Fiul meu merită să se facă dreptate”, a mai spus Angela Nelson, mama copilului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO