Momentul în care o fetiță de 6 ani e încătușată de polițiști, la școală. Ce făcuse copilul

Ultima actualizare: 25-02-2020 22:24

Imagini filmate de un polițist cu body-cam-ul lui arată momentul în care o fetiță de 6 ani, din Orlando, Florida, este arestată în timp ce se afla la școală.

Înregistrarea prezentată de postul de televiziune NBC a fost furnizată presei de avocatul familiei copilului, potrivit căruia incidentul a avut loc pe 19 septembrie 2019.

Potrivit nbcnews.com, polițistul Dennis Turner ar fi fost implicat în arestarea a doi copii, de 6 ani, pe durata unei săptămâni, în septembrie 2019, unul dintre ei fiind fetița din imagini.

În imagini se observă cum doi polițiști intră în cancelaria școlii unde învăța fetița, îi cer să se ridice de pe scaun, după care scot un colier de plastic și îi cer să întoarcă mâinile la spate.

Întrebat de copil "Pentru ce sunt acelea?", polițistul spune: "Sunt pentru tine".

Deși fetița izbucnește în lacrimi și se roagă să nu fie arestată, cerând ajutorul, aceasta este încătușată și condusă la mașina de poliție.

Într-un raport privind incidentul, autoritățile au precizat că poliția s-a prezentat la școală, după ce un copil de 6 ani ar fi lovit trei membri ai personalului, lovindu-i cu pumnii și picioarele.

Polițistul Dennis Turner a fost demis, la scurt timp după incident.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO