Momentul în care o fată de 3 ani este ademenită cu bomboane de un criminal. VIDEO

23-10-2019 11:24

Kamille

Trupul unei fete de numai 3 ani din Alabama a fost găsit marți seară, într-un tomberon la 10 zile după ce a fost răpită din fața blocului.

Kamile McKinney a dispărut pe 12 octombrie, după ce a fost ademenită de un cuplu care a lăsat un șir de bomboane în apropierea locului în care aceasta se juca, potrivit CNN.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care Kamile și încă un copil adună bomboane de pe jos în apropierea blocului în care locuiau. La un moment dat, un bărbat se oprește și vorbește cu cei doi copii, care îl urmează pe acesta până la mașină.

Potrivit autorităților, bărbatul a urcat-o pe Kamille în autoturism și a plecat. Încă nu este clar ce s-a întâmplat cu cel de-al doilea copil, însă doar Kamille a fost căutată de poliție.

Poliția din Birmingham a anunțat marți seară că trupul fetei a fost găsit într-un tomberon.

Doi suspecți au fost reținuți în acest caz. Este vorba despre Patrick Davone Stallworth, 39 de ani și iubita acestuia, Derick Irisha Brown, 29 de ani, care vor fi acuzați de crimă, transmite USA Today.

"Credem că aceasta a fost o acțiune gândită pe care au pus-o în practică în momentul în care au văzut oportunitatea de a răpi copilul", a declarat Randall Woodfin, primarul din Birmingham, Alabama.

Autoritățile nu transmis încă un posibil motiv al crimei, iar cei doi suspecți s-au declarat nevinovați.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO