Momentul când vânzătorul unui magazin a atacat cu o macetă mașina unui hoț


Ultimul update: Duminica 24 Martie 2019 10:51
Data publicarii: Duminica 24 Martie 2019 08:36
Categorie: Stiri Socante

O tentativă de jaf s-a transformat într-o adevărată scenă de film de acţiune la o benzinărie din Alabama. Şi totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Povestea a început când un client a scos cuţitul, cerându-i vânzătorului banii din casa de marcat. Spre surprinderea lui, vânzătorul a scos şi el o macetă.

Când hoţul a vrut să fugă, vânzătorul a apăsat pe un buton şi a blocat automat uşa. A urmat o răfuiala care a provocat distrugeri în magazin, iar hoţul a reuşit să iasă după ce a spart geamul uşii de la intrare.

Vânzătorul l-a urmărit afară, ca să descopere că hoţul avea şi o complice, o femeie care îl aştepta cu maşina pornită. În timp ce vânzătorul s-a apucat să lovească maşina cu maceta - ca să fie mai uşor de găsit de poliţie a explicat el apoi - hoţul s-a întors înăuntru şi a luat casa de marcat cu totul. Cei doi au reuşit să fugă, dar au fost prinşi în scurt timp.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO