O tânără s-a sărutat pasional cu tatăl ei pentru 1.000 de dolari. VIDEO

Ultima actualizare: 05-09-2020 12:43
sarut
youtube

O tânără australiancă și-a sărutat pasional propriul tată, în direct, la radio, scrie DailyMail.

Momentul a avut loc între Kyle și Jackie O Show din Australia, ca parte a unei provocări numite „Iubit sau tătic”.

Formatul emisiunii implică o femeie care intră în studio cu un partener de sex masculin, apoi gazdele Kyle Sandilands și Jackie 'O' Henderson trebuie să ghicească dacă este iubitul ei sau tatăl ei. Dacă „cuplul” este capabil să păcălească gazdele, ei iau acasă un premiu în numerar de 1.000 de dolari.

De obicei, este destul de ușor pentru gazdele emisiunii să spună dacă perechea este îndrăgostită sau înrudită, dar oaspeții de vineri au făcut un efort suplimentar pentru a convinge gazdele că formează un cuplu.

Cei doi s-au sărutat rapid când au intrat în studio, dar Jackie a spus că acest lucru nu înseamnă nimic, pentru că tatăl ei obișnuiește să o sărute pe buze.

Prezentatorii emisunii au mai menționat că cei doi se țineau de mână cu câteva minute mai devreme să intre în direct.

Bărbatul mai în vârstă s-a prezentat drept un om oarecare de 49 de ani pe nume Nick, iar femeia a spus că este o tânără de 26 de ani pe nume Stacy. Gazdele emisiunii au întrebat „cuplul” care este poziția lor sexuală preferată. În ciuda caracterului inconfortabil al întrebării, nu le-a scăpat nimic.

Când au ajuns la sfârșitul emisiunii, prezentatorul a spus că nu știe dacă perechea este un cuplu sau tată și fiică.

"Există o singură modalitate de a decide acest lucru. Sunteți dispuși să vă dați reciproc doar un mic sărut pe buze?”, a spus prezentatorul.

Kyle a răspuns rapid că acest lucru nu o deranjează, iar cei doi s-au sărutat.

Prezentatorul emisiunii a adăugat: ”Nu poate fi tatăl. Nimeni nu-și sărută tatăl așa, decât dacă locuiți la munte și nu aveți niciun vecin ”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO