Moment socant, filmat chiar de sotia victimei. Un om de afaceri moare dupa ce cade dintr-o parasuta, in apele oceanului


Ultimul update: Duminica 16 Iulie 2017 07:02
Data publicarii: Joi 13 Iulie 2017 10:54
Categorie: Stiri Socante
Roger John Hussey

VIDEO. Un om de afaceri australian foarte prosper a murit in Thailanda, intr-un accident bizar, care a avut loc in timp ce facea "parasailing" - un sport extrem cu parasuta pe deasupra apei.

Roger John Hussey a zambit pentru ultima data sotiei sale in timp ce era filmat de ea, pe plaja Kata din Phuket.

Insa la scurt timp dupa ce s-a ridicat in aer, barbatul in varsta de 70 de ani a cazut in apa de la o inaltime de mai bine de 30 de metri - chiar sub ochii ingroziti ai sotiei si ai celor care se aflau in acel moment pe plaja.

Echipele de salvare l-au dus de urgenta la spitalul Patong, insa a fost declarat mort la scurt timp dupa ce a ajuns acolo.

Hussey a fost un manager cu experienta, ocupand functii inalte in diverse companii publice si guvernamentale, de director si SEO. Conform profilurilor sale de pe retelele de socializare, citate de Daily Mail, el a urmat cursurile prestigioasei Universitati Oxford, unde a obtinut un doctorat in politici si economie.

Ulterior a absolvit si Stanford University din California, SUA.

Conducatorul ambarcatiunii care a tras parasuta in ocean, precum si cel care l-a insotit in zbor pe Hussey au fost arestati de politie, care trebuie sa stabileasca cine se face vinovat pentru producerea acestei tragedii.

Acestia au declarat la politie ca Hussey si-ar fi desprins un carlig de la parasuta, din greseala, fapt casre a dus la caderea in apa.

Acest incident socant vine la scurt timp dupa ce un alt turist australian a murit pe aceeasi plaja, tot in timpul unor activitati acvatice.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO