Moment groaznic intr-o scoala din Polonia. O profesoara a strans de gat un elev care avea o criza de epilepsie

Ultima actualizare: 15-12-2014 01:34
violenta, copil

Jadwiga Piotrowska, o profesoara de muzica in varsta de 48 de ani, este acuzat ca a avut o reactie brutala la adresa unui elev, in varsta de 12 ani, care a avut o criza de epilepsie in timpul cursurilor.

Cadrul didactic preda la un orfelinat din satul polonez Sienno, cand elevul a avut criza de epilepsie, moment in care Jadwiga l-ar fi strans de gat si i-ar fi cerut sa inceteze, potrivit The Mirror.

Profesoara a fost imediat suspendata si este anchetata. Un elev care a asistat la scena a povestit ca, initial, nimeni nu a stiut ce se intampla si au presupus ca este o gluma.

"Elevii au venit disperati la mine in birou. Bine ca biroul meu este chiar langa respectiva clasa, asa ca am ajuns imediat si am luat-o de pe elev. Era foarte agitata, radea si plangea in acelasi timp. A spus ca a incercat sa il vindece.

Este pentru prima data cand vad asa ceva. Nu inteleg ce a apucat-o", a spus Czeslaw Sieczka, directorul scolii.

In varsta de 55 de ani, barbatul a adaugat ca profesoara de muzica are o experienta de 20 de ani si este un cadru didactic respectat.

"Pot doar sa presupun ca a cedat psihic, dupa ce sotul ei si-a pierdut postul de primar la ultimele alegeri", a mai spus directorul.

 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO