Moarte violentă pentru o tânără din Olt. Concubinul i-a dat cu bâta în cap până a ucis-o

Ultima actualizare: 05-03-2019 12:03
crima politisti
Pro TV

Un bărbat de 36 de ani din comuna Coteana, Olt, a fost reținut de procurori după ce și-a ucis concubina cu o bâtă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, crima s-a produs în seara de 3 spre 4 martie, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan motivat de faptul că victima i-ar fi adresat bărbatului injurii.

Procurorii au reţinut că "inculpatul B.I., în seara de 03/04.03.2019, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I.S., concubina sa, i-a adus injurii, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia".

Medicii legişti au stabilit într-un raport preliminar că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile constatate la autopsie s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Conform comunicatului citat, raportul legiştilor menţionează că moartea victimei a fost cauzată "de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale" şi s-a concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita, marţi, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO