Moarte suspectă. O femeie a fost găsită fără viață în subsolul unui bloc

03-08-2018 16:22


Moarte suspectă în orașul Ștefănești, din județul Argeș. O femeie de 61 de ani a fost găsită moartă în subsolul blocului în care locuia.

Fiica ei o caută încă de joi seara, după ce dimineață i-a spus că pleacă la cumpărături, dar nu s-a mai întors acasă. În subsol era apă de 50 de cm, iar femeia zăcea cu fața în jos...

Fiica femeii decedate locuiește la câteva blocuri distanță. Toți vecinii știu că încă de joi seara și-a căutat, cu disperare, mama.

Vineri după amiază, doi vecini de-ai femeii de 61 de ani au plecat să cumpere pâine. Au coborât scările și, când au ajuns la parter, bărbatul a văzut-o pe vecina dispărută zăcând în subsol, în apă, cu față în jos.

Vecin: "Cred că s-a ținut de balustradă aia și când s-a terminat balustrada aia a crezut că se reazămă în balustradă, s-a dus în partea aia și aia a fost, n-a fost nimeni s-o audă, nici de bălăcit, nici de alea ..."

Fiica femeii a leșinat când și-a văzut mama fără suflare, în apa din subsol. La fața locului au ajuns și criminalistii, care cercetează împrejurările decesului.

Medicii legiști vor stabili dacă a fost vorba despre un accident nefericit sau de o crimă.

VIDEO PROTVPLUS.RO