Moarte suspectă la Galați. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit înjunghiat în propria casă

Dată publicare: 08-04-2021 12:21
Dată actualizare: 08-04-2021 13:31


Poliţiştii din Galați încearcă să elucideze misterul morții unui bărbat de 54 de ani. Locuia singur într-o garsonieră de la marginea orașului, iar miercuri seară a fost găsit în casă cu mai multe răni. Cel mai probabil, bărbatul a fost înjunghiat.

Anchetatorii verifică ipoteza unei crime şi au deja un cerc de suspecţi.

Vecinii au intrat la bănuieli după ce nu l-au mai văzut de câteva zile. Au simțit un miros suspect, în dreptul ușii.

Vecin: "Noi am văzut că lipseşte de mai multe zile, el tot timpul era prin faţa blocului, prin cartier. Şi am zis că ceva nu-i în regulă”.

Pentru că unul dintre oameni avea cheia de rezervă a garsonierei, au hotărât să intre în apartament. Au văzut mai multe haine şi pături aranjate pe pat, lucru care i-a făcut inițial să creadă că victima nu este acasă. Când să plece, însă, au observat un lucru care le-a confirmat bănuiala că ceva rău s-a întâmplat.

Reporter: "Aţi intrat în apartament şi ce aţi găsit?

Vecin: ”Nişte pături deasupra şi la un moment dat vecinul de la 4 a zis, bai, ia uite o mână acolo. Bai hai să ieşim afară şi hai să anunţăm poliţia".

Victima divorţase în urmă cu aproape un an. Avea un amic care locuia pe stradă, şi cu care bea cot la cot, deseori, chiar în garsonieră. Se pare că cei doi se certau destul de des, după cum afirmă vecinii.

Vecin: "A găsit paturi pe el acolo, de vreo 3 zile mort în casă. Era cu un boschetar de ăsta. Am înţeles că era tăiat pe la mâini, cu pături pe el".

Gabriela Costin, purtător de cuvânt al Poliţiei Galaţi: "În urma efectuării necropsiei se vor stabili cauzele şi modalitatea producerii decesului şi în funcţie de concluziile raportului medico-legal se va face încadrarea juridică a faptei".

Polițiștii au identificat un prim suspect și l-au dus la secție. Va apărea în fața procurorilor joi.


VIDEO PROTVPLUS.RO