Copila gasita fara viata in sectorul 6 a murit sufocata. Mama, principalul suspect, mai fusese internata cu probleme psihice

Ultima actualizare: 02-07-2016 00:00

O fetita de trei ani, care locuia impreuna cu mama ei in sectorul 6 din Bucuresti, a murit in conditii suspecte marti seara. Procurorii criminalisti o suspecteaza pe femeia de 30 de ani din Bucuresti ca si-ar fi ucis copilul.

La fata locului au ajuns politistii si medicii SMURD, dar si procurorii criminalisti, care au adunat probe din apartament. Vecinii cred ca femeia i-ar fi facut rau copilei. Oamenii sustin ca aceasta era extrem de agitata si avea un comportament ciudat.

Medicii legisti au facut miercuri dimineata necropsia cadavrului si au ajuns la concluzia ca fetita a murit prin sufocare.

Dosarul a fost preluat de procurorii Tribunalului Bucuresti, iar principala ipoteza de lucru este omorul. Ei trebuie sa stabileasca daca mama a avut de a face cu moartea fetitei sau este vorba de un accident.

Femeia nu a fost audiata deoarece marti seara era intr-o puternica stare de soc. Avea mai multe rani pe corp, inclusiv o taietura in zona abdomenului. De la spitalul Obregia a fost transferata la Bagdasar Arseni si internata la sectia de chirurgie generala. Medicii au descoperit si alte rani pe mainile ei si au banuiala ca a incercat sa-si ia viata. Dupa ce va primi ingrijiri medicale, va fi transferata inapoi la spitalul de psihiatrie Obregia.

Nu este pentru prima data cand mama a fost internata pentru probleme psihice. Procurorii vor trebui sa stabileasca daca femeia avea sau nu discernamant in momentul in care fetita si-a pierdut viata.

Cel care a facut teribila descoperire este chiar proprietarul apartamentului in care femeia locuia se pare cu chirie. El a fost cel care a sunat la 112 sa ceara ajutor insa, din pacate, echipajul SMURD ajuns la fata locului nu a mai putut sa faca nimic. Copilul era mort deja de cateva ore.

Barbatul le-a spus politistilor ca a venit sa o viziteze pe femeie pentru ca nu ii platise chiria. Cand a intrat in locuinta si a vazut fetita s-a ingrozit. Ar fi incercat sa afle de la mama ce s-a intamplat , dar aceasta nu putea sa scoata niciun cuvant. Nici politistii nu au reusit sa afle ceva de la ea. Intr-un final, au chemat un echipaj de la ambulanta sa o duca la un spital, unde va ramane sub supraveghere medicala.

Vecin: "Avea nevoie de ajutor si striga ajutor in alta forma: cerea tigari pe geam, striga vecinii si le cerea cate o tigara."

Vecina: "A venit disperata la usa ca sa-i dau o tigara. I-am spus ca nu fumez. Dar sa-i dau ceva sa se calmeze."
Reporter: "Asa a zis?"
Vecina: "Da, dar nu mi-am dat seama despre ce e vorba."
Reporter: "Era agitata?"
Vecina: "Super agitata, tremura chiar."

Pentru ca este vorba de o moarte suspecta, marti seara la fata locului au ajuns si procurorii criminalisti. Trupul fetitei a fost preluat de un echipaj de la Institutul de medicina legala.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO