Moartea suspecta a Ancai Roventa, fotomodel cu o cariera internationala. A disparut subit si a fost gasita fara suflare

Ultima actualizare: 20-12-2014 08:25

Anca Roventa, o romanca splendida, cunoscuta pana la Milano, a murit brusc si inexplicabil la doar 26 de ani. Tanara a fost gasita in casa de prietenii care o cautau disperati de doua zile.

Cand au primit vestea, parintii fetei s-au cutremurat. Raspunsul sta acum doar in puterea legistilor.

Anca a postat o ultima fotografie pe facebook in 14 decembrie seara. Era intr-un bar. De a doua zi, a fost de negasit.

 

Pe masura ce orele treceau, prietenii si parintii tinerei au inceput sa intre la banuieli. La telefonul nu raspundea, pe internet n-a mai intrat si nici nu a aparut la sedintele foto pe care le avea in agenda.

Abia in acel moment a devenit o evidenta ca i s-a intamplat ceva rau.

Anca adora sa fie in centrul atentiei, si-si iubea meseria. Poza pentru agentii din tara dar si din strainatate, mai ales in Italia, unde semnase cateva contracte.

Iubitul fetei a venit si a cautat-o acasa. A batut la usa, nu i-a raspuns nimeni, a intrat in panica si a sunat la 112. A spart si usa ca sa intre in casa unde a gasit-o fara suflare.

Medicii sositi i-au declarat consternati decesul iar criminalistii au inceput imediat o ancheta. Toti cei care au cunoscut-o pe Anca sunt cutremurati de disparitia ei.

Deocamdata, varianta unei crime pare exclusa. Fata zacea pe podea, imbracata in pijamale iar pe trupul ei nu au fost gasite urme de lovituri.

Aparent nu avea motive sa isi ia zilele. Legistii vor incerca sa afle acum daca suferea de ceva si nu stia. Pe de alta parte vor cauta si urme de droguri in sange.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO