Moarte misterioasă, după ce a mers la scăldat. A ieşit viu din apă, dar apoi s-a stins

06-06-2019 07:27

Tragedie într-o localitate din judeţul Botoşani. Un băiat în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa în timp ce se scălda în apele umflate ale unui râu.

 

Localnicii au sărit imediat în ajutorul adolescentului şi au reuşit să îl scoată din apă până la venirea ambulanţelor. Deşi iniţial medicii au reuşit să îl resusciteze, copilul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Tragedia s-a petrecut în apropiere oraşului Săveni. Băiatul în vârstă de 14 ani s-a dus la scăldat, alături de câţiva prieteni, în apele raului Başeu, umflat de ploile torenţiale. La un moment dat, amicii lui au început să ţipe disperaţi după ajutor.

"Eu eram la fântână, iar copiii erau acolo şi au început să strige. Am sărit în apă, dar nu l-am găsit. După aia i-am dat telefonul unei doamne să sune la 112 şi m-am mai băgat de 4-5 ori", spune un martor.

Localnicii s-au mobilizat şi au găsit trupul băiatului până la sosirea pompierilor. La faţa locului au venit trei ambulanţe, printre care şi un echipaj SMURD.

După ce a fost readus în simţiri, băiatul a fost transportat la spital în Botoşani. A murit însă după puţin timp.Poliţiştii continua cercetările în acest caz tragic.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO