Cu un caz de moarte invaluita in mister au de-a face politistii din Bacau. O batrana in varsta de 75 de ani din Oituz a fost gasita fara suflare si plina de sange in curtea casei sale.

Martorii spun ca avea lovituri puternice la cap, dar nimeni nu isi inchipuie cine ar fi putut sa-i faca rau. Era o femeie saraca, iar atacatorul sau atacatorii nu ar fi avut ce sa ia de la ea, spun rudele. Pentru politisti, ancheta se anunta dificila, avand in vedere ca nimeni n-a vazut si n-a auzit nimic.

Batrana a fost vazuta in viata ultima data luni seara, cand a plecat de la biserica. Mersese la slujba de pomenire si s-a rugat pentru sufletul sotului ei, mort acum 40 de zile. Apoi, femeia a pornit spre casa insotita de rude. Marti, insa, a fost gasita prabusita in curte, plina de sange.

Fiul victimei: "Am gasit-o in curte. Era cazuta jos acolo si era deja moarta"

Vecinii au sunat la politie, iar gospodaria femeii s-a umplut de criminalisti. Ore in sir au cautat probe care sa-i conduca spre un posibil suspect. Victima, spun martorii, avea lovituri puternice la cap, iar urmele de sange erau din locuinta, pana la locul unde a fost descoperita. De aceea se banuieste ca fapta ar fi avut loc in casa si nimeni n-a auzit nimic.

Trupul neinsufletit a fost dus la morga Spitalului Judetean din Bacau, unde medicii legisti vor face necropsia. Abia apoi se va putea stabili cum a sfarsit batrana.