Moarte fulgeratoare intr-o scoala. O educatoare s-a prabusit in clasa, chiar in timp ce sarbatorea 1 Iunie cu elevii

Dată publicare: 31-05-2017 17:21
Dată actualizare: 03-06-2017 07:08


Moartea fulgeratoare a unei educatoare de 54 de ani, dintr-un sat din Dambovita, a socat intreaga comunitate! Femeia s-a prabusit in clasa, chiar in timp ce sarbatorea impreuna cu elevii - ziua de 1 iunie.

Cand au vazut ca educatoarea nu mai reactioneaza, cei mici au fugit pe strada si au chemat ajutoare.

Echipajele de urgenta alertate de localnici n-au mai putut decat sa constate decesul educatoarei.

 Zeci de minute au incercat medicii sa o readuca la viata pe educatoare, insa din nefericire inima ei a refuzat sa mai bata.

Mama unei eleve: "S-a prabusit dintr-o data, fetita mea a luat-o de mana, a spus ca nu mai misca, au inceput sa tipe toti copiii."

Oamenii povestesc ca educatoarea pregatise un tort si tocmai voia sa il imparta copiilor, de ziua lor. Sarbatoarea s-a transformat in cosmar pentru cei mici.

Ana Dumitrescu, localnica: "Fiecarui copil le-a pus lingurtite, erau asezate, sa mancati incet, sa nu va inecati Plangeau copiii, n-am mai putut sa mai stau."

Marcela Stana, fosta colega: "Faceam totul impreuna, serbari, sedinte, tot, tot. Cine spune ca meseria de educatoare e usoara, se inseala."

Satenii sunt socati de moarte educatoarei, mai cu seama ca nu o stiau suferinda si nici cu suparari.

Ioana Tantar, localnica: "Vesela, nu suparata, nimic. A ramas toata lumea mirata de ea, n-a stiut-o nimeni bolnava."

Educatoarea era casatorita, dar nu avea copii. Asa ca isi dedicase toata viata celor mici.

Sergiu Ivanescu, directorul gradinitei: "Era ca o mama pentru toti copiii, dumneaei neavand copii, s-a ocupat permanent de copii."

Moartea neasteptata a educatoarei este anchetata acum de criminalisti. Acestia astepata in primul rand concluziile medicului legist.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO