Misterul unei disparitii vechi de 7 ani, dezlegat. Marturia socanta facuta de un detinut: "La final a fost data la aligatori"

Ultima actualizare: 01-09-2016 07:13
Brittanee Marie Drexel

O adolescenta care a disparut in urma cu 7 ani in timpul unei vacante petrecute la Myrtle Beach, SUA, a fost violata in grup, impuscata, apoi aruncata la aligatori, a marturisit acum un martor.

Brittanee Marie Drexel, 17 ani, s-a dus intr-un weekend din vara lui 2009 la plaja, impreuna cu niste prieteni, fara sa le spuna parintilor, dar a disparut de la hotel, relareaza Metro.

Acum, la 7 ani dupa disparitie, Taquan Brown (foto) le-a marturisit agentilor FBI ca a vazut-o pe tanara in ultimele clipe de viata. Brown, care acum executa 25 de ani de inchisoare pentru omor, a spus ca atunci s-a dus la o casa unde el si banda lui isi ascundeau armele si acolo a vazut ca mai multe persoane o violau pe Brittanee Drexel.

Intre agresori erau si Da’Shaun Taylor si tatal acestuia, Shaun Taylor, pe care el ii cunostea bine. Brown i-a mai spus agentului FBI Gerrick Munoz ca fata a incercat la un moment dat sa fuga, moment in care unul din violatori a impuscat-o de doua ori.

Dupa ce a fost impuscata, tanara ar fi fost aruncata intr-o mlastina plina de aligatori din zona.

Agentul FBI a spus: "Cativa martori ne-au spus ca trupul domnisoarei Drexel a fost aruncat intr-o groapa cu aligatori."

Deocamdata, nu a fost formulata nicio acuzatie impotriva celor mentionati de detinut, dar FBI conduca o ancheta ampla in acest caz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO