Mister in cazul unui tanar gasit mort intr-un lac din Arges. Cum a fost descoperit trupul neinsufletit

Ultima actualizare: 23-04-2014 07:05

Sfarsit in chinuri pentru in tanar, chiar in ziua de Paste. Trupul neinsufletit al victimei a fost gasit plutind in apa lacului Herisanu din comuna Leresti, iar faptul ca avea mainile si gatul legate cu o sarma ii ingrozeste pana si pe criminalalisti.

Iar cel care l-a descoperit nu si-a revenit inca din soc. Procurorii cred ca au de-a face cu o crima in stil mafiot, dar nu exclud nici alte ipoteze.

Duminica, toti oamenii din Leresti numai despre asta au vorbit.

Barbatul care a descoperit grozavia marturiseste ca pret de cateva clipe a crezut ca are un cosmar. Cu greu s-a convins ca nu este un manechin, ci un om in carne si oase.

Zona a fost impanzita rapid de criminalisti. Multitudinea de dovezi descoperite ii ajuta si ii incurca in acelasi timp. Au aflat ca este vorba despre un tanar de 21 de ani din Campulung Muscel, despre care nu se stie deocamdata cum a ajuns acolo. Pe mal, investigatorii au descoperit si un cutit destul de mare.

In acest moment, principala ipoteza este crima. Insa niciunul dintre politisti nu poate spune cu tarie ca la mijloc nu ar fi si o sinucidere.

Trupul tanarului a fost transportat la serviciul de medicina legala.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO