“Mi-am dat seama ce mi-a facut abia dupa cativa ani". Drama unei actrite abuzata de o lesbiana

Ultima actualizare: 30-09-2012 23:10
vanessa williams

Este pentru prima data cand povesteste despre drama prin care a trecut atunci cand avea numai 10 ani. In cartea sa “You Have No Idea” actrita a povestit in detaliu experienta prin care a trecut si pe care a constientizat-o abia peste cativa ani.

Vanessa Williams, in varsta de 49 de ani, recunoaste ca a fost victima unui abuz sexual atunci cand avea 10 ani. Persoana care a agresat-o era o tanara lesbiana de 18 ani.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

“Am mers cu prietenii de familie la niste cunostinte pe care le aveau ei in California. Acolo, intr-o seara, fiica de 18 ani a familiei respective a venit in camera in care dormeam si mi-a spus sa ma intind pe podea. Nu intelegeam ce vrea. Am intrebat-o daca o sa ne jucam ceva si atunci mi-a dat jos pantalonii in care dormeam. Am intrebat-o ce face si mi-a zis sa stau linistita ca o sa-mi placa”, povesteste actrita.

“Am stat acolo paralizata. Nu am spus nimic. A continuat sa ma molesteze pentru nu stiu cat timp. Apoi mi-a pus la loc pantalonii si mi-a soptit la ureche sa nu spun la nimeni”, a continuat Vanessa.

Vedeta marturiseste ca a inteles ceea ce i s-a intamplat abia cativa ani mai tarziu, atunci cand si-a facut un prieten.

Acel incident a schimbat-o mult pe Vanessa. A devenit o rebela, a inceput sa fumeze marijuana, iar in liceu a avut si un avort.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO