Mesajul bizar lăsat de un sucevean în ultimele clipe din viață. „Sună la 112”. ”Soția i-a ascultat imediat cerința

Ultima actualizare: 23-09-2021 18:05
Mesajul bizar lăsat de un sucevean în ultimele clipe din viață. „Sună la 112”. ”Soția i-a ascultat imediat cerința
StirilePROTV

Un mesaj bizar a lăsat în ultimele clipe de viață un bărbat din Suceava. Bărbatul din comuna Forășru a scris pe un bilet adresat soției sale „Sună la 112” iar apoi nu a mai fost de găsit.

Miercuri după amiază, femeia s-a întors de la serviciu și a găsit mesajul bizar pe un bilet, cu scrisul soțului, la intrarea în casă, Femeia l-a căutat prin gospodărie, iar apoi a apelat numărul de urgență. Ea a comunicat operatorului 112 că soțul ei nu mai răspundea la telefon de la ora 12.


„Ieri, la ora 16.59, SPR 1 Vadu Moldovei a fost sesizat prin SNUAU 112 de către o femeie că a soțul ei nu mai răspunde la telefon de la ora 12.00 și a lăsat un bilet pe care scrie „sună la 112” au transmis autoritățile, potrivit publicației Stiri din Bucovina.

Polițiștii au verificat locuința și curtea și l-au descoperit pe bărbat, decedat, într-o anexă încuiată pe dinăuntru.

„S-a procedat la efectuarea de verificări în curtea imobilului, iar într-o anexa a gospodăriei a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 56 ani, din com. Forăști, fiind spânzurat de o grindă de lemn, cu o funie.

Cadavrul se afla într-o încăpere a anexei, ușa de la această anexă fiind închisă pe interior. În urma examinării din punct de vedere criminalistică a cadavrului s-a constatat că nu sunt urme vizibile de violență” au precizat oamenii legii.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO