Masacru în New York. Un bărbat s-a spânzurat după ce și-a decapitat soția și fiica


Ultimul update: Vineri 08 Noiembrie 2019 15:32
Data publicarii: Vineri 08 Noiembrie 2019 15:12
Categorie: Stiri Socante
decapitat

Poliția din New York investighează o crimă îngrozitoare. Un bărbat  și-a decapitat soția, după care i-a tăiat gâtul fiicei lui în vârstă de 5 ani și apoi și-a luat propria viață.

Potrivit NYPD, ofițerii i-au găsit pe Yonathan Tedla, 46 de ani, Jennifer Schlecht, 42 de ani, și fiica lor de cinci ani, Abaynesh Schlecht Tedla, morți în casă. Nu este clar de cât timp erau decedați aceștia, potrivit NYPost.

Tatăl femeii, Kenneth Schlecht, în vârstă de 74 de ani, a povestit cum căsătoria acestora trecea printr-o perioadă foarte delicată și că bărbatul amenințase că îi va omorî pe toți dacă femeia înaintează procedura de divorț.

Potrivit Spectrum News NY1, vecinii au povestit că cei doi nu dădeau semne că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie și îi descriau ca fiind „familia perfectă.”

The New York Daily News a raportat că Jennifer a fost găsită decapitată, cu capul pus în poală.

De asemenea, fiica lor a suferit o tăietură atât de adâncă la gât, încât a fost parțial decapitată. La rîndul lui, bărbatul a fost și el găsit spânzurat în casă.

Poliția a confiscat de la fața locului un cuțit, despre care se crede că este arma crimei.

Fratele femeii a luat legătura cu autoritățile în seara aceea, solicitându-le să o verifice pe sora acestuia pentru că era îngrijorat.

Kenneth Schlecht, tatăl lui Jennifer, spune pentru Daily News că ultima dată când a vorbit femeia a plâns, fiind speriată de comportamentul bărbatului.

Vecinii familiei au transmis pentru la ABC 7 NY că bărbatul era foarte prietenos și amabil și părea că își adoră soția și fiica.

Daily News a relatat că femeia obținuse un ordin de restricție împotriva soțului, după ce acesta o amenințase în repetate rânduri.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO