Mărturisirea uluitoare făcută de un deținut chiar înainte să fie executat. Procurorii au primit detaliile unei alte crime

Ultima actualizare: 07-12-2021 16:09
crima
Shutterstock

Un bărbat care a fost executat luna trecută în Mississippi, după ce și-a ucis soția, a făcut o dezvăluire șocantă chiar înainte să își dea ultima suflare. Acesta a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, a mai comis o crimă.

Înainte să fie executat, David Neal Cox a spus procurorilor că în anul 2007 și-a ucis cumnata, pe Felicia Cox, și a oferit mai multe detalii despre locul în care anchetatorii pot să găsească rămășițele acesteia, potrivit procurorului John Weddle.

Acesta a menționat că David Neal Cox a fost mult timp suspect în cazul dispariției Feliciei Cox, scrie The Independent.

„Nu există niciun indiciu care să arate că altcineva în afară de Cox ar putea fi responsabil de moartea Feliciei”, a declarat procurorul.

John Weddle nu a dezvăluit cu exactitate locația, însă rămășițele femeii se află în locul în care a fost văzută ultima dată.

„Sperăm că datele pe care le-am primit sunt corecte și că vom putea recupera rămășițele Feliciei ca familia ei să-i poată oferi o înmormântare corespunzătoare”, a mai declarat procurorul.

Fiica Feliciei Cox a fost prezentă la declarațiile oferite de John Weddle, alături de soțul ei. Aceasta și-a văzut mama pentru ultima dată imediat după ce împlinise 18 ani.

Felicia Cox, în vârstă de 40 de ani la acea vreme, a fost văzută pentru ultima dată în luna iulie a anului 2007. Aceasta era în vizită la sora ei, Kim Kirk Cox, cea din urmă fiind căsătorită cu David Neal. Bărbatul și-a ucis soția în 2010, faptă pentru care a fost executat.

David Neal Cox este primul deținut executat în Mississippi în ultimii nouă ani. Înainte de executarea sa, bărbatul a abandonat toate apelurile și a depus acte judiciare spunând că este „demn de moarte”, înainte ca data executării să fie stabilită de Curtea Supremă.

Acesta a pledat vinovat în 2010 pentru moartea lui Kim Kirk Cox. De asemenea a mai pledat vinovat și pentru alte acuzații, cum ar fi agresiune sexuală.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO