Mărturia șocantă a unui tânăr din București, care a recunoscut că este pedofil. VIDEO

Ultima actualizare: 23-12-2019 19:44

Mărturia înfricoșătoare a unui tânăr de 30 de ani care recunoaște că este tentat de pedofilie a dus la internarea lui într-un spital de psihiatrie din Capitală.

Mai mulți părinţi, alarmați de cele declarate de individ în filmare, au anunțat poliția, mai ales că unii dintre ei spun că l-ar fi zărit în apropierea școlii unde învață copiii lor.

Anchetatorii l-au identificat rapid, iar investigația este condusă acum de procurorii criminaliști.

Nu s-a stabilit dacă tânărul ar fi și abuzat copii. 

O mărturie halucinantă a fost filmată de un trecător căruia i s-a părut suspect ca bărbatul urmărea un grup de copii dintr-o maşină.

A sunat la 112, apoi i-a cerut să stea cu el de vorbă, sperând ca poliţiştii vor ajunge între timp. Suspectul recunoaşte că pornirile lui sunt din ce în ce mai greu de stăpânit:

„Pedofil: - Sunt anumite chestii, dacă te doare genunchiul, iei o pastilă de la farmacie, dar chestiile astea nu funcţionează aşa şi în ultimul an şi jumătate e şi mai rău.

Bărbat ce a sunat la 112: - La 30 de ani nu poţi să-ţi găseşti o femeie de vârsta ta?

Pedofil: -Ba da, dar nu cred că îmi place. E o chestie de gusturi ştii? Nu fac eu intenţionat să le violez pe ele, dar chiar îmi plac sunt super simpatice, super drăguţe.

Bărbat ce a sunat la 112: -Eu zic să-ţi revii omule, să laşi drogurile.

-Nu o să-mi revin. Ca în ultimul an şi jumătate e mai rău. Că dacă ai nişte porniri d-astea de pedofil, că aşa le zice în termeni. Până acum un an şi jumătate a mai fost cum a fost şi nici atunci nu cred că aveam vreun leac sau antidot la chestia asta."

După apariţia imaginilor, unii părinţi au aflat cu groază de la copiii lor ca individul i-a urmărit şi pe ei aşa că s-au dus să depună plângere la poliţie.

Individul a fost între timp identificat, iar poliţiştii au decis să-l ducă la un control psihiatric.

De vineri individul este sub supravegherea medicilor de la spitalul Obregia din Bucureşti, internat la o secţie de psihiatrie unde pacienţii pot fi imobilizaţi ca să nu îşi facă rău singuri.

Pe de altă parte, ancheta poliţiştilor este abia la început, deocamdată vorbim de infracţiuni de racolare a minorilor, însă încadrarea faptelor se poate schimba dacă individul a făcut şi victime iar acestea vor veni la poliţie să depună plângere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO