Mamă şi fiică, găsite moarte în casă după 2 ani, în Braşov. De ce nu a ştiut nimeni nimic

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018 12:55
Categorie: Şocant

Descoperire înfiorătoare într-o casă din Braşov. Două femei, mama şi fiica, au fost găsite moarte de vecini, iar decesul celor două pare să fi survenit în urmă cu doi ani. Se presupune că ele s-ar fi intoxicat cu gaz dar ancheta este abia la început.

Trupurile celor două femei au fost descoperite în casa lor din cartierul Şchei. Vecinii ştiau că nu locuieşte nimeni acolo pentru că proprietarii se mutaseră demult în Ungaria. Oamenii au remarcat însă, în ultima vreme, că geamurile, uşile şi chiar poarta fuseseră forţate. Aseară au decis să intre în locuinţa să verifice dacă nu cumva e vorba despre hoţi.

În momentul când au fost să închidă uşile, au fost şi sus să vadă şi atunci au văzut cele două cadavre”, spune un vecin. “Am înţeles că era una pe jos şi mamă-sa era pe o canapea...

Vecinii îşi amintesc că în urmă cu doi ani şi jumătate, femeile au venit în vizită în România şi au stat o vreme. Au curăţat curtea şi au făcut mici reparaţii. La un moment dat n-au mai fost văzute iar oamenii şi-au imaginat că au plecat înapoi în Ungaria, aşa că nu s-au alertat.

Asta pare foarte ciudat, se întrebau şi poliţiştii "bai dar nimeni n-a ştiut?" Nimeni nu s-a gândit că e cineva în casă, în primul rând şi în al doilea rând părea totul de izbelişte pe aicea”, declară vecinul victimelor.

Anchetatorii inceraca să afle cauza morţii celor două femei. Starea avansată de degradare a trupurilor şi faptul că au trecut mai bine de doi ani de la deces îngreunează cercetările. Surse din rândul achetatorilor spun că în locuinţa ar fi fost găsită o butelie de camping despre care se bănuieşte că a fost folosită la încălzire şi nu este exclus ca o defecţiune să fi provocat asfixierea victimelor.

Nelocuită de mai bine de 20 de ani, casa fusese debranşată de la utilităţi. Aspectul de locuinţa abandonată i-a atras, se pare, pe oamenii fără adăpost care, bănuiesc vecinii, ar fi intrat şi ar fi răvăşit lucrurile. Speriaţi de ce au găsit acolo, au fugit, se pare, lăsând uşile şi poarta deschise. Asta i-a alertat pe oameni şi aşa s-a descoperit oroarea. Urmează că medicii legişti să determine cauza morţii celor două femei. De neînţeles pentru anchetatori este cum a fost posibil ca rudele lor să nu se alarmeze în tot acest timp.

Bebeluş din Vaslui, intoxicat cu fum după ce fratele său s-a jucat cu chibriturile
Bebeluş din Vaslui, intoxicat cu fum după ce fratele său s-a jucat cu chibriturile
VIDEO PROTVPLUS.RO
tanar
Şi-a bătut iubita pentru că l-a deranjat în timp ce transmitea live cum joacă Fortnite. Ce se aude pe înregistrare
Copil de un an, tras cu brutalitate de un polițist din brațele mamei. VIDEO
Momentul șocant în care un tânăr beat intră cu mașina în paznicii unui club, după ce a fost dat afară
Tentativă de viol în Iași. Victima a ajuns la spital cu arsuri pe corp. Declarațiile vecinilor
Un bebeluș de 14 zile a murit după ce a fost sărutat de părinți
Autorităţile din Constanta au identificat cui aparţine piciorul carbonizat. Ce s-a întâmplat cu victima
batuta
Coșmarul trăit de femeia bătută în spălătorie de fostul iubit. Bărbatul nu a fost chemat nici acum la Poliție
Copil în vârstă de 10 ani găsit spânzurat în Brașov
Moment horror în patinaj: a leșinat după ce a fost scăpată în cap de partener
Doi morţi şi trei răniţi după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, în Argeș
Bărbat descoperit mort în casă, cu trupul plin de mușcături. Anchetatorii cred că a fost atacat de câinii lui
Reacția poliției la imaginile în care un bărbat lovește cu sălbăticie o femeie