Mamă şi fiică, găsite moarte în casă după 2 ani, în Braşov. De ce nu a ştiut nimeni nimic

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2018 12:55
Categorie: Şocant

Descoperire înfiorătoare într-o casă din Braşov. Două femei, mama şi fiica, au fost găsite moarte de vecini, iar decesul celor două pare să fi survenit în urmă cu doi ani. Se presupune că ele s-ar fi intoxicat cu gaz dar ancheta este abia la început.

Trupurile celor două femei au fost descoperite în casa lor din cartierul Şchei. Vecinii ştiau că nu locuieşte nimeni acolo pentru că proprietarii se mutaseră demult în Ungaria. Oamenii au remarcat însă, în ultima vreme, că geamurile, uşile şi chiar poarta fuseseră forţate. Aseară au decis să intre în locuinţa să verifice dacă nu cumva e vorba despre hoţi.

În momentul când au fost să închidă uşile, au fost şi sus să vadă şi atunci au văzut cele două cadavre”, spune un vecin. “Am înţeles că era una pe jos şi mamă-sa era pe o canapea...

Vecinii îşi amintesc că în urmă cu doi ani şi jumătate, femeile au venit în vizită în România şi au stat o vreme. Au curăţat curtea şi au făcut mici reparaţii. La un moment dat n-au mai fost văzute iar oamenii şi-au imaginat că au plecat înapoi în Ungaria, aşa că nu s-au alertat.

Asta pare foarte ciudat, se întrebau şi poliţiştii "bai dar nimeni n-a ştiut?" Nimeni nu s-a gândit că e cineva în casă, în primul rând şi în al doilea rând părea totul de izbelişte pe aicea”, declară vecinul victimelor.

Anchetatorii inceraca să afle cauza morţii celor două femei. Starea avansată de degradare a trupurilor şi faptul că au trecut mai bine de doi ani de la deces îngreunează cercetările. Surse din rândul achetatorilor spun că în locuinţa ar fi fost găsită o butelie de camping despre care se bănuieşte că a fost folosită la încălzire şi nu este exclus ca o defecţiune să fi provocat asfixierea victimelor.

Nelocuită de mai bine de 20 de ani, casa fusese debranşată de la utilităţi. Aspectul de locuinţa abandonată i-a atras, se pare, pe oamenii fără adăpost care, bănuiesc vecinii, ar fi intrat şi ar fi răvăşit lucrurile. Speriaţi de ce au găsit acolo, au fugit, se pare, lăsând uşile şi poarta deschise. Asta i-a alertat pe oameni şi aşa s-a descoperit oroarea. Urmează că medicii legişti să determine cauza morţii celor două femei. De neînţeles pentru anchetatori este cum a fost posibil ca rudele lor să nu se alarmeze în tot acest timp.

Bebeluş din Vaslui, intoxicat cu fum după ce fratele său s-a jucat cu chibriturile
Bebeluş din Vaslui, intoxicat cu fum după ce fratele său s-a jucat cu chibriturile
VIDEO PROTVPLUS.RO
masina de politie italia
O fetiţă româncă de 5 ani a rămas fără mână din cauza unui şofer italian. Ce viteză avea
Femeie de 55 de ani, torturată şi jefuită de 10.000 de euro și 29.000 de lei
O femeie a ars de vie în casă fiindcă nu avea bani de curent şi folosea lumânări
Cum au aflat părinții unui copil de 14 ani că fiul lor are o relație cu una dintre profesoarele de la liceu
Fost polițist, filmat în timp ce lovește cu sălbăticie un sătean, până l-a desfigurat
Un picior de om, găsit într-un canal din Focșani. Dezvăluirea făcută de un deținut din oraș
politie
Tortură în sediul poliției. Un suspect, sufocat cu o pungă de doi agenți. VIDEO
Crimă suspectă pe un câmp din Argeș. Văcar găsit mort și cu urme de violenţă pe corp
O tânără a strâns 55.000 de dolari mințind că are cancer. Ce a dat-o de gol
Cum au scăpat elevele din şcoala din Crimeea atacată miercuri. VIDEO
A aflat că iubitul ei a infectat-o cu HIV. Cum s-a răzbunat pe el
Trei tineri au ucis în bătaie un bătrân care nu a vrut să le spună unde își ține banii