Mama din Botosani care isi prostitua fiica de 8 ani a fost ELIBERATA de magistrati. Ce se intampla cu copila abuzata

viol

Femeia dintr-o comuna botosaneana care si-a prostituat fiica de opt ani a fost pusa in libertate, in baza unei decizii a Tribunalului Botosani.

Judecatorii au dispus, in sedinta de luni, inlocuirea masurii arestului preventiv cu masura controlului, dar si 'punerea de indata in libertate a inculpatei'. Femeia a fost arestata, joi, pentru 30 de zile, sub acuzatia de complicitate la viol, dupa ce anchetatorii au stabilit ca ea incuviintase ca fiica sa minora sa intretina raporturi sexuale cu un barbat de 59 de ani din localitate,

Potrivit Agerpres, in acelasi dosar, cumnata femeii, care o incuraja pe fetita sa mearga acasa la violator si sa intretina relatii sexuale cu acesta, a ramas in arest preventiv. De asemenea, barbatul de 59 de ani va sta dupa gratii cel putin 30 de zile. Anchetatorii au stabilit ca, in schimbul relatiilor sexuale, fetita de opt ani primea alimente pe care le inmana mamei si matusii sale. De altfel, si cele doua femei intretineau raporturi sexuale cu violatorul fetitei.

Supliciul a durat un an, potrivit anchetatorilor. Fetita de 8 ani era trimisa chiar de mama ei in casa pedofilului, care i-a furat inocenta si a supus-o la perversiuni. Se intampla ori de cate ori femeia ramanea in pana de bani. Fetita violata, dar si fratii ei, au ajuns acum in grija celor de la protectia copilului. Potrivit psihologilor, cea mica nu isi seama ca a fost abuzata si crede ca a facut ceva bun pentru a duce de mancare familiei. Pentru fapta sa mama copilei poate fi condamnata la 12 ani de inchisoare – dar, momentan, magistratii au decis ca locul ei nu e dupa gratii.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
SENTINTA in cazul violatorilor din Vaslui. Avocata victimei anunta ca va ataca decizia:
SENTINTA in cazul violatorilor din Vaslui. Avocata victimei anunta ca va ataca decizia: "Consideram ca pedeapsa e prea mica"

Dupa 9 luni de proces, s-a dat prima sentinta intr-unul dintre cele mai mediatizate scandaluri ale anului, care a revoltat o tara intreaga: cazul violatorilor, din Vaslui.

Si-a trimis propria fiica de 8 ani, timp de un an, la un vecin care o abuza.
Si-a trimis propria fiica de 8 ani, timp de un an, la un vecin care o abuza. "O punea sa faca prostii si se amuzau"

O noua poveste monstruoasa, a unei copile de 8 ani din Botosani, siluita si transformata in obiect sexual, starneste mania opiniei publice.

Trei tineri din Dambovita, arestati dupa ce ar fi violat o fata de 22 de ani:
Trei tineri din Dambovita, arestati dupa ce ar fi violat o fata de 22 de ani: "M-au amenintat ca o sa ajung in raul Arges"

Trei tineri din Dambovita au ajuns dupa gratii, sub acuzatia de lipsire de libertate si lovire. Impreuna cu un amic au iesit la un suc cu doua tinere de 22 de ani, iar la final, nu le-au mai dus acasa.
 

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.