Mama care si-a pedepsit fiica inecand-o in piscina, sub ochii fratelui ei. Cine a depus marturie impotriva ei

Ultima actualizare: 10-05-2016 07:07
piscina

La inceput, moartea fetitei in varsta de sapte ani a parut un tragic accident, dar la scurt timp anchetatorii au aflat ca de fapt mama ei a fost cea care a tinut-o sub apa, pana s-a inecat.

La inceput mama, Amanda Lewis, le-a spus anchetatorilor ca fiica ei, Adrianna Hutto, se juca pe marginea piscinei, a alunecat si s-a inecat. Fratele ei, AJ, a incercat sa o salveze dar nu a reusit. Femeia a chemat salvarea si dupa ce au reusit sa ii restabileasca pulsul, fetita a fost dusa de urgenta la spital.

In acest timp, AJ a ramas cu bunicii acasa, carora le-a povestit o cu totul alta versiune a evenimentelor. Ingrijorati, acestia l-au dus la politie pentru a depune marturie.

Din spusele baiatului se pare ca sora sa ar fi pulverizat o solutie de curatat pentru geamuri pe televizor, fapt ce a infuriat-o foarte tare pe Amanda, care i-a acoperit fata cu palma pentru a nu mai urla si a inecat-o in piscina.

In dupa-amiaza aceleiasi zile, fetita a murit la spital. Cand mamei i-a fost comunicata vestea, aceasta a ramas impasibila si a intrebat unde este automatul cu snacksuri, dupa cum relateaza cei de la Mirror. Povestea lui AJ a fost confirmata si de autopsia fetei.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO