Bebeluș mort după ce mama l-a scăpat din brațe în timp ce se bătea pe stradă. VIDEO

Dată publicare: 24-07-2019 10:21
Dată actualizare: 24-07-2019 12:35


bataie in sua

Karen Lashun Harrison, o mamă de 26 de ani din Georgia, SUA, este acuzată de crimă, după ce și-a scăpat bebelușul de trei luni pe jos, în urma unei bătăi cu o femeie în fața unui magazin.

Camerele de supraveghere au surprins imaginile cu Harrison care își ținea copilul, apropiindu-se de femeia cu care urma să intre în conflict, potrivit Daily Mail.

La scurt timp, cealaltă femeie a lovit-o pe Harrison în față cu o pungă plină de cumpărături. În urma loviturii, Karen și-a pierdut echilibrul și a sărit la bătaie, scăpând copilul pe asfaltul din parcare.

În timpul bătăii dintre cele două femei, mai multe persoane au intervenit să le despartă, în timp ce o altă femeie a luat bebelușul de pe jos. Harrison a dus copilul la spital în ziua următoare, însă acesta a murit. Rezultatele autopsiei încă nu au fost eliberate.

În urma anchetei, s-a descoperit că femeia a mințit - ea declarând că bebelușul a căzut și că a fost îngrijit de o rudă.  În prezent, Harrison și o altă prietenă au fost puse sub acuzare.

Pe de altă parte, femeia care a lovit-o pe Karen nu a fost arestată. Nu se cunoaște motivul pentru care cele două au intrat în conflict sau dacă se cunoșteau. “Este tulburător cum două femei mature se bat într-un loc public, în timp ce au cu ele un copil de trei luni “, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

O anchetă se află în desfășurare.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO