Mama a două fetiţe, înjunghiată în plină stradă, în Prahova. Mesajul soțului înainte de atac

Ultima actualizare: 25-09-2019 17:24

Episod sângeros într-o familie din Prahova. O femeie de 31 de ani, mamă a două fetiţe, a fost înjunghiată în plină stradă.

Cel care a vrut să îi ia viaţa este chiar soţul ei şi tatăl copiilor, cu care femeia a trăit mai bine de 13 ani. La scurt timp după ce a atacat-o pe o stradă din Comarnic, individul a mers acasă şi şi-a pus capăt zilelor.

Mihaela şi-a părăsit soţul în urmă cu o lună. Femeia şi-a luat cele două fete şi s-a mutat la părinţi pentru că nu mai suporta bătăile pe care i le administra individul.

Mătuşa fetei: "El a anunţat, a spus aşa: pe unde te găsesc te omor, te omor şi pe tine şi pe fete şi scap şi după aia mă omor şi eu."

Fratele bărbatului. "Au fost de o lună de zile despărţiţi, ea a plecat singură, noaptea a fugit la 4 dimineaţa cu fetele cu tot s-a dus la mama ei.”

Marți seară, târziu, bărbatul i-a ţinut calea soţiei sale, care se întorcea de la serviciu. Plănuise deja atacul sângeros şi a lovit-o pe femeie de mai multe ori, chiar în staţia de microbuz. Un trecător a intervenit şi a scăpat-o pe tânără de la moarte.

Câteva ore mai târziu însă a fost găsit şi trupul agresorului. Îşi luase viaţa, cuprins de remuşcări.

Unchiul fetei: ”Ce spunea el? Ce auzeam pe la lume. Că o să omoare şi fetele, o să se omoare şi el, că nu se mai împacă…asta e treaba lor îi spuneam şi Mihaelei, e treabă de familie.”
 
Moartea bărbatului, dar şi gestul său de a-şi înjunghia soţia a surprins întreaga comunitate. 

Femeia rănită este acum sub supravegherea medicilor în stare stabilă. Poliţiştii urmează să o audieze şi verifică dacă a depus, vreodată, o plângere împotriva soţului ei sau dacă a beneficiat de vreun ordin de restricţie.

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO